Your legal partner in securing your commercial interests

Contracteren | Procederen | Insolventie | Internationale Desks

Vrijblijvend advies

ic_white-arrow

Vrijblijvend advies

ic_white-arrowArrow orange

Waarom Bierens

Uw organisatie staat op nummer 1

De juridische one-stop shop voor bedrijven

Welkom bij Bierens Law: uw juridische partner voor het behartigen van uw zakelijke belangen. Wij staan klaar om u te helpen met alles rondom zakelijke contracten, conflicten, procederen en faillissementen. In Nederland en ook daarbuiten. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerkoplossingen voor elke organisatie

Om de beste resultaten voor u te behalen, gaan wij graag een stap verder dan andere kantoren. Zo komen wij graag bij u langs om u, uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen  beter te leren kennen. Op deze manier krijgen wij een volledig beeld van uw organisatie. Dit nemen we dan mee bij de behandeling van uw zaak, zodat u verzekerd bent van de beste juridische oplossingen die ook helemaal in lijn zijn met uw bedrijfsvoering.

Verlengstuk van dga's, finance managers en bedrijfsjuristen

Sommige advocaten geven u het gevoel dat u voor hen werkt in plaats van andersom. Bij Bierens Law zult u dat gevoel nooit krijgen. Wij zijn het verlengstuk van u als dga, financieel manager of bedrijfsjurist. Bij ons krijgt u geen advocaat die allemaal beren op de weg ziet, maar een juridische gids die u zo snel mogelijk naar uw bestemming leidt.

Van complexe geschillen naar praktische oplossingen

Elke zaak is anders, maar voor ons blijft het doel hetzelfde: complexe juridische geschillen omvormen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Wij weten als geen ander dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Dus of het nu gaat om relatiegerichte mediation of hard procederen, onze advocaten doen het allemaal.

Duidelijke taal en directe communicatie

Wij communiceren graag in begrijpelijke taal. Wij weten dat sommige juridische termen, zoals 'appellant', 'eerste aanleg' of 'executoriale titel', moeilijk te volgen kunnen zijn. Zulk taalgebruik vermijden wij dan ook zoveel mogelijk. Helaas onvermijdelijke juridische begrippen leggen wij graag uit. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij samen de juiste keuzes maken.

Reviews

Beoordelingen van
onze klanten

Alessi exporteert 65% van haar omzet naar meer dan 60 landen en kan rekenen op een netwerk van 5000 verkooppunten. Met name de directe levering vindt plaats aan duizenden winkels in Europa, zonder enige tussenkomst. Het vermogen om direct contact te onderhouden met klanten van verschillende grootte, gevestigd in verschillende landen, met verschillende gewoontes en tradities is de kracht van ons bedrijf. Als er echter problemen zijn met betalingen, hebben we een effectieve partner nodig om ons geld in te zamelen. Daarom hebben we gekozen voor Bierens en hun team van internationale advocaten die de behoeften van een bedrijf als het ons begrijpen en die zich zoveel mogelijk kunnen aanpassen aan elke situatie.

Lea Macedoni

ALESSI

Wij werken al jaren samen met Bierens Incasso Advocaten.

Arjen Schuurman

van gils

Korte lijnen, gestructureerde processen en gegevensuitwisseling, kennis van de markt en van ons bedrijf, dat alles maakt dat wij al sinds 2007 in Bierens de ideale partner voor de kredietverstrekking aan onze afnemers, retailers en wholesalers, hebben gevonden.

Frank Oosenbrug

Universal music

Wij zijn al jaren erg tevreden over de samenwerking met Bierens.

Richard Bergmans

ING

Al ruim 10 jaar werken wij naar volle tevredenheid met Bierens Incasso Advocaten. Bierens onderscheidt zich in onze optiek door een slagvaardige aanpak, op maat en in nadrukkelijk overleg met ons als klant.

Robert Hanssen

Strukton Worksphere

Bierens is goed geïnformeerd, overlegt op de juiste momenten met ons als opdrachtgever en gaat altijd voor het maximale resultaat […] ENGIE ziet dan ook in Bierens een professionele incassopartner die bovengemiddelde incassoresultaten behaalt en waarmee het bovendien erg prettig samenwerken is.

Peter van Eendenburg

ENGIE

Daarna duurde het slechts 2 weken om de openstaande factuur die we hadden te ontvangen.

Thomas Albäck

Åhus Turf

Kwaliteit en veiligheid staan bij KLM hoog in het vaandel. Niet alleen wat betreft onze eigen prestaties, maar ook voor wat wij van onze partners verwachten. Daarom is Bierens Incasso Advocaten een partner van KLM. Zij zijn de specialist op het terrein van business to business incasso. Hun aanpak staat voor kwaliteit, daadkracht en resultaat. En daar voelt KLM zich uitstekend bij!

Ben Blad

KLM

We hebben een snelle, hoogwaardige service gekregen. We zouden ze zeker aanraden aan ons netwerk.

Umit Peker

Jupiter uitzendbureau

Als een klant van ons niet betaalt dan schakelen wij Bierens al meer dan 20 jaar in om het geld bij de niet betalende klant in Nederland of in het buitenland te incasseren.

Eric Scholten

Burger Ferry Agencies

Met het gemak van een online dossier en persoonlijk contact is Bierens voor ons de perfecte partner voor incasso's.

Paul van Boxmeer

Feel FLex

We maken inmiddels al ruim 8 jaar gebruik van de diensten van Bierens en zijn dan ook erg tevreden.

Gerard van Heugten

HF WORKS

Met hun efficiënte samenwerking, competente advisering en vakkennis van onze branche laat Bierens ons in iedere rechtskwestie steeds weer zien dat er in juridische zaken zeer goed voor ons gezorgd wordt.

Salvatore Arcadipane

Meisinger

We hebben twee internationale zaken bij Bierens gehad. Dat Bierens een internationaal netwerk heeft, werd al snel duidelijk in onze eerste zaak. Er werd gelijk contact gelegd met een advocaat in Zweden over de wetgeving daar. In een andere zaak tegen een Duitse cliënt zijn wij op advies van Bierens Incasso Advocaten.

Dankers

REHAB FOOTWEAR

Als een afnemer toch niet betaalt vinden we in Bierens een betrouwbare incassopartner. Recentelijk hadden wij een lastige zaak, maar dankzij de inzet van onze advocate was dit in korte tijd opgelost.

Vladimir Cosic

vladex

Door deze zelfde professionele visie bevalt de samenwerking tussen het Bolk & De Bekker en Bierens Incasso Advocaten uitstekend. Zij nemen al het werk uit handen bij het incasseren van de vordering en gaan daarbij daadkrachtig en resultaatgericht te werk.

Ruud Hendrickx

BOLK & DE BEKKER

Bierens beperkt zich namelijk niet tot het succesvol incasseren van geldvorderingen op basis van No Win No Fee, maar Bierens is ook een waardevolle sparringpartner op het gebied van creditmanagement.

Frank Burgers

Burgers equipment

Onze ervaring met Bierens Incasso Advocaten was uitstekend. Ze zijn resultaatgericht en hun aanpak is zeer effectief.

Robert Warbroek

Prosuma

Bierens advocaten is een van onze partners bij het innen van onze (klein) zakelijke vorderingen.

Dennis Vooijs

BUDGET ENERGIE

Ferro Corporation is zeer tevreden met de succesvolle afloop van onze vordering bij een bepaalde debiteur die door de Bierens Groep is afgehandeld. Dankzij de ijverige inspanningen van onze dossierbeheerder hebben we de volledige betaling van onze vordering, die meer dan 500.000 euro bedroeg, ontvangen. Bierens Groep heeft haar waarde al vele malen bewezen in het beheer van onze internationale claims en wij zullen hun juridische expertise ook in de toekomst blijven inzetten en op waarde schatten als daar behoefte aan is.

Richard Jude Matis

FERRO CORPORATION

Blur blob

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van onze advocaten? Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

View

View

View

Naam

E-mail

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Reden voor contact

Bedankt voor uw contactaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blur blob