Your legal partner in securing your commercial interests

Contracteren | Procederen | Insolventie | Internationale Desks

Vrijblijvend advies

ic_white-arrow

Vrijblijvend advies

ic_white-arrowArrow orange

Waarom Bierens

Uw organisatie staat op nummer 1

De juridische one-stop shop voor bedrijven

Welkom bij Bierens Law: uw juridische partner voor het behartigen van uw zakelijke belangen. Wij staan klaar om u te helpen met alles rondom zakelijke contracten, conflicten, procederen en faillissementen. In Nederland en ook daarbuiten. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maatwerkoplossingen voor elke organisatie

Om de beste resultaten voor u te behalen, gaan wij graag een stap verder dan andere kantoren. Zo komen wij graag bij u langs om u, uw bedrijf en uw bedrijfsprocessen  beter te leren kennen. Op deze manier krijgen wij een volledig beeld van uw organisatie. Dit nemen we dan mee bij de behandeling van uw zaak, zodat u verzekerd bent van de beste juridische oplossingen die ook helemaal in lijn zijn met uw bedrijfsvoering.

Verlengstuk van dga's, finance managers en bedrijfsjuristen

Sommige advocaten geven u het gevoel dat u voor hen werkt in plaats van andersom. Bij Bierens Law zult u dat gevoel nooit krijgen. Wij zijn het verlengstuk van u als dga, financieel manager of bedrijfsjurist. Bij ons krijgt u geen advocaat die allemaal beren op de weg ziet, maar een juridische gids die u zo snel mogelijk naar uw bestemming leidt.

Van complexe geschillen naar praktische oplossingen

Elke zaak is anders, maar voor ons blijft het doel hetzelfde: complexe juridische geschillen omvormen naar praktische oplossingen voor onze klanten. Wij weten als geen ander dat er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden. Dus of het nu gaat om relatiegerichte mediation of hard procederen, onze advocaten doen het allemaal.

Duidelijke taal en directe communicatie

Wij communiceren graag in begrijpelijke taal. Wij weten dat sommige juridische termen, zoals 'appellant', 'eerste aanleg' of 'executoriale titel', moeilijk te volgen kunnen zijn. Zulk taalgebruik vermijden wij dan ook zoveel mogelijk. Helaas onvermijdelijke juridische begrippen leggen wij graag uit. Zo weet u waar u aan toe bent en kunnen wij samen de juiste keuzes maken.

Reviews

Beoordelingen van
onze klanten

Na onze ervaring met Bierens is het proces goed verlopen met een succesvolle resultaat, dat is wat natuurlijk het belangrijkste is.

Inez Dijkstra

World Recruitment Centre

De aanpak van Bierens spreekt Greenchoice nog steeds aan en sluit aan op ons (maatschappelijk) verantwoorde proces dat hieraan vooraf is gegaan. Bierens biedt maatwerk en heeft ruime expertise op het gebied van energie(vorderingen) en samenhangende wetgeving hieromtrent.

Wouter Joosten

Greenchoice

Sinds 2005 werk ik al samen met Bierens Incasso Advocaten. In deze tijd heb ik Bierens leren kennen als zeer effectieve en professionele partner die niet alleen een sterk incasso proces kent, maar ook sterk is in adviezen.

Manuel Maas

Eneco

ALD Automotive is erg tevreden over de jarenlange samenwerking met Bierens. Niet alleen als betrouwbare incassopartner, maar ook als kennispartner die met ons meedenkt.

Folkert Boersma

ALD Automotive

Staples is het grootste bedrijf in kantoorbenodigdheden ter wereld. We hebben de op één na grootste eCommerce-site en we zijn een vertrouwde partner in het aanbieden van kantooroplossingen. Staples is aanwezig in meer dan 26 landen! We zijn over de hele wereld actief en dat heeft onze manier van werken gevormd. Naarmate we groeiden, is ook onze betrokkenheid toegenomen bij de samenleving en de omgeving waarin we werken. Bierens incasso Advocaten is voor Staples Advantage een belangrijke partner in aansluiting op ons debiteurenbeheer. Het is prettig en fijn om zaken en dossiers die moeilijk inbaar zijn over te kunnen dragen aan Bierens. Onze ervaring is dat de zaken goed en efficiënt èn met goed resultaat worden aangepakt. Zo zien wij alsnog geld binnenkomen dat wij anders hadden moeten afboeken. Wij zijn zeer tevreden over de handelswijze en de aanpak van Bierens. Ook de adviezen die wij ontvangen ervaren wij als een ondersteuning in ons werk en zien wij dan ook als een belangrijke aanvulling. Wij zullen altijd iedereen aanbevelen om hun zaken uit handen te geven aan Bierens Incasso Advocaten. Zowel bij derden als ook bij al onze vestigingen in binnen en buitenland.

Kitty Berendsen

Staples

Daarna duurde het slechts 2 weken om de openstaande factuur die we hadden te ontvangen.

Thomas Albäck

Åhus Turf

Bierens is goed geïnformeerd, overlegt op de juiste momenten met ons als opdrachtgever en gaat altijd voor het maximale resultaat […] ENGIE ziet dan ook in Bierens een professionele incassopartner die bovengemiddelde incassoresultaten behaalt en waarmee het bovendien erg prettig samenwerken is.

Peter van Eendenburg

ENGIE

Onze ervaring met Bierens Incasso Advocaten was uitstekend. Ze zijn resultaatgericht en hun aanpak is zeer effectief.

Robert Warbroek

Prosuma

Bierens heeft ons bijgestaan met een incassozaak. Wij zijn onze advocaat, Omer Faruk Celik, dankbaar voor de belangstelling die hij heeft getoond voor onze zaak en voor zijn oplossingsgerichte aanpak.

Halit Karamihci

kilim

Als zich toch een probleem voordoet, geven we de zaak gewoon over aan Bierens Incasso Advocaten. Zij leveren ons een groot voordeel op en stellen de debiteur in het nadeel.

Nancy van Eeten

BJÖRN BORG

Sinds 2004 is Bierens onze betrouwbare (ook vanuit financieel oogpunt) incassopartner die functioneert als verlengstuk van onze afdeling Credit Control.

Peter Noordergraaf

CANON

We hebben twee internationale zaken bij Bierens gehad. Dat Bierens een internationaal netwerk heeft, werd al snel duidelijk in onze eerste zaak. Er werd gelijk contact gelegd met een advocaat in Zweden over de wetgeving daar. In een andere zaak tegen een Duitse cliënt zijn wij op advies van Bierens Incasso Advocaten.

Dankers

REHAB FOOTWEAR

Bierens Incasso Advocaten is al jaren een betrouwbare partner van SAP, waarbij zij zich bewezen hebben in hun doeltreffendheid en daadkracht als het gaat om een effectief incassobeleid.

Gerard van Tilburg

SAP

Na wekenlange onderhandeling met een debiteur die zijn belofte om onze factuur te betalen niet nakwam, hebben wij de zaak aan Bierens overgedragen. Zij hebben het met success afgehandeld!

Rob Jansen

CHAIN LOGISTICS

Abrahams is een leverancier voor tijdelijke stroomvoorziening, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van dynamo's / startmotoren van alle soorten. Om onze schuld te innen, hebben we contact opgenomen met Bierens en we zijn 100% tevreden over hen en over de manier waarop zij onze zaak hebben behandeld. Wij hebben op vrijdag 7 februari onze vordering naar Bierens overgemaakt en op 25 februari werd het bedrag op onze rekening bijgeschreven. Chapeau! Onze meest oprechte complimenten aan de advocaten en incassospecialisten die onze zaak zo snel en met zo'n positieve afloop hebben behandeld. Hartelijk dank Bierens!

Sjors Abrahams

Abrahams Aggregaten

Ze zijn professioneel, doortastend en verkopen geen onzin.

Djamila Santi

HLB VAN DAAL & PARTNERS

Als een afnemer toch niet betaalt vinden we in Bierens een betrouwbare incassopartner. Recentelijk hadden wij een lastige zaak, maar dankzij de inzet van onze advocate was dit in korte tijd opgelost.

Vladimir Cosic

vladex

Alessi exporteert 65% van haar omzet naar meer dan 60 landen en kan rekenen op een netwerk van 5000 verkooppunten. Met name de directe levering vindt plaats aan duizenden winkels in Europa, zonder enige tussenkomst. Het vermogen om direct contact te onderhouden met klanten van verschillende grootte, gevestigd in verschillende landen, met verschillende gewoontes en tradities is de kracht van ons bedrijf. Als er echter problemen zijn met betalingen, hebben we een effectieve partner nodig om ons geld in te zamelen. Daarom hebben we gekozen voor Bierens en hun team van internationale advocaten die de behoeften van een bedrijf als het ons begrijpen en die zich zoveel mogelijk kunnen aanpassen aan elke situatie.

Lea Macedoni

ALESSI

LOUD Apparel ontwerpt en maakt kleding voor kinderen. Al onze modebewuste stukken zijn ontworpen en gemaakt tussen Londen en Italië. Omdat we internationaal werken, hadden we een internationaal incassobureau nodig. Het deskundige team van advocaten van Bierens heeft met succes het gewenste resultaat bereikt, door professioneel en snel te handelen. Wij bevelen Bierens Incasso Advocaten zeker aan.

Serena Di Scalzo

LOUD APPAREL

We maken inmiddels al ruim 8 jaar gebruik van de diensten van Bierens en zijn dan ook erg tevreden.

Gerard van Heugten

HF WORKS

Blur blob

Hoe kunnen wij u helpen?

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een persoonlijk gesprek met één van onze advocaten? Vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

View

View

View

Naam

E-mail

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Reden voor contact

Bedankt voor uw contactaanvraag. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Blur blob